Ярило Бор 150 – концентроване борне удобрення на основі боретаноламіну. Бор важливий елемент який бере участь у багатьох фізіолого-біохімічних процесах та забезпечує ріст меристеми, вегетативних органів та кореневої системи.
Переваги та властивості продукту:
• Швидко поглинається рослинами.
• Зміцнює структуру клітинних стінок.
• Стимулює зав'язування плодів.
• Підвищує стійкість рослин до хвороб.
• Регулює водний баланс клітин.
Параметри
- Упаковка пластикові каністри 1л та 10л
- Препаративна форма водяний розчин
- Термін зберігання 3 роки
- Температура зберігання +5°С - +35°С
Склад: N-68, В-150, ад’ювант
КУЛЬТУРА | НОРМА ВИТРАТИ, Л/ГА | ТЕРМІН ЗАСТОСУВАННЯ |
Соняшник | 1,0-2,0 | У фазу 3-4 пар листків у фазу бутонізації. |
Зернові колосові | 0,5-1,0 | У фазу 4 листків - вихід в трубку. |
Ріпак | 1,0-2,0 | У фазу розетки - бутонізація. |
Соя | 1.0-2,0 | У фазу бутонізації |
Буряк цукровий | 1.0-3,0 | У фазу змикання рядів та в фазу змикання міжрядь. |
Яблуня, груша | 1,0-2,0 | Зелений конус - «рожевий бутон», у фазу обпадання пелюсток та після збору врожаю. |
Суниця садова | 0,5-1,0 | У фазу бутонізації та після збору врожаю. |
Виноград | 0,5-1,0 | У фазу бутонізації та після збору врожаю. |
Капуста | 1,0-3,0 j | У фазу 4-6 листків та за потреби через 10-14 днів. |
Гарбузи | 0,5-1,0 | Бутонізація. |
Морква | 1.0-3,0 | У період росту коренеплоду та за потреби через 10-14 днів. |
Томати, огірки | 0,5-1,0 | Бутонізація. |
Картопля | 0,5-1,0 | На початку формування бульб та після цвітіння. |
НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ:
- зернові, технічні - 200-300 л/га,
- овочі, картопля, ягідні 200-400 л/га,
- плодові - 500-1000 л/га
- залежно від об'єму кроні,
- виноградники - 600-800 л/га.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Ярило |
Країна виробник | Україна |
Вид добрива | Хелат цинка |
Препаративна форма | Розчин |
Упаковка | |
Об`єм | 10 л |
Упаковка | Пластикова тара |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 565 ₴/каністра